به گزارش نسیم آوا، علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران صبح امروز شنبه ۸ دیماه پس از بازدید معدن ذغالسنگ گلیران در چهارمین جلسه کارگروه ایمنی معادن استان در محل معدن زغالسنگ گلیران بابل، اظهار کرد: یکی از اقدامات موثر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گسترش نظارت بر کارگاههای مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی بوده است.
وی از تشدید بازدیدها از کارگاههای پرخطر توسط بازرسان کار خبر داد و بیان کرد: بازرسی کار موثر و کارآمد، یکی از مولفهها و نشانههای ضروری به شمار میرود.
سمانه نوری سرپرست مدیریت روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شالوده ارتقای ایمنی معادن را استفاده از فناوری ایمن عنوان کرد و گفت: استفاده از پیمانکاران صاحب صلاحیت، بکارگیری مسوولان فنی و ایمنی متخصص و برگزاری دورههای آموزشی ایمنی برای کارگران معدن در ارتقای ایمنی کارگاههای معدنی بسیار تاثیرگذار است.
وی تصریح کرد: بیشترین عوامل سببساز رخدادهای منجر به آسیبهای شغلی در بخش معدن، خفگی و گاز گرفتی و عدم پایداری سقف کارگاه و ریزش و زیر آوار ماندن کارگران است.
سرپرست مدیریت روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: بنابراین موضوعاتی از قبیل استحکامبندی کارگاه و لقگیری، همچنین گازسنجی مستمر با دستگاههای کالیبره و به روز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
نوری اجرای آییننامههای ایمنی در کارگاههای سطح استان را ضروری دانست و گفت: رعایت قانون کار و آییننامههای حفاظتی و بهداشتی بهویژه آییننامه ایمنی معادن بسیار ضروری است.
گفتنی است در این بازدید وضعیت سلامت نیروی کار، میزان ساعت کار کارگران، نحوه گاز سنجی، استحکام بندی تونل ها، وضعیت هوادهی و حقوق و مزایای کارگران مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال دیدگاه