به گزارش نسیم آوا، اولین جلسه شورای اداری با مدیریت هفدهمین فرماندار شهرستان سوادکوه پیش از ظهر امروز برگزار شد.
عمران عباسی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوهشمالی در جلسهای با تقدیر از زحمات رمضان غلامی، فرماندار سابق سوادکوه، و خیرمقدم به رمضان پاریاو، فرماندار جدید این شهرستان، به اهمیت توسعه زیرساختهای راه در سوادکوه اشاره کرد.
وی گفت: اولین سرفصل توسعه شهرستان سوادکوه، راه است و به همین منظور، در سال جاری، نمایندگان مبلغ ۸ میلیارد تومان برای توسعه این بخش اختصاص دادهاند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی،به بررسی وضعیت زیرساختهای شهرستان سوادکوه پرداخت و گفت: اولویتبندی پروژهها و تخصیص منابع به فرمانداران واگذار شده است تا با توجه به نیازهای محلی، بهترین تصمیمات اتخاذ شود.
وی همچنین از حضور وزیر راه و معاون وزیر در سوادکوه به عنوان دروازه ورود به شرق ایران تشکر کرد و به مشکلات زیرساختی اشاره کرد و گفت: ۱۳ پروژه در مناطق رودهن، دماوند، فیروزکوه و قائمشهر در دو دهه گذشته نیمهکاره ماندهانده است.
عمران عباسی نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوهشمالی افزود: ۸ نقطه در محور سوادکوه به عنوان ۸ قتلگاه شناخته میشوند که با وجود تلاشها، نتوانستهاند از جانباختن مردم جلوگیری کنند.
عباسی همچنین خواستار حضور یک نیروی شرکت ساخت در یکی از اتاقهای فرمانداری شد تا روزانه گزارشهای لازم را ارائه دهد.
وی در ادامه گفت: موضوع پل پلسفید باید در مدت سه سال به پایان برسد و ابراز تأسف کرد که در سال ۱۴۰۳ برای پل جدید کلنگزنی شود، در حالی که سیل سال ۹۷ به پل شهید صادقی آسیب زده است.
سوادکوه تنها شهرستان مازندران با مهاجرت معکوس است
این نماینده مجلس شورای اسلامی، در جلسهای به بررسی وضعیت شهرستان سوادکوه پرداخت و با اشاره به مهاجرت معکوس در این شهرستان، گفت: سوادکوه تنها شهرستان مازندران است که مهاجرت معکوس دارد و باید البرز مرکزی و شهرک صنعتی شورمست به راه بیفتد.
وی با انتقاد از عدم تعیین محدوده برای ۶۰ روستا در شهرستان، اظهار داشت: خجالت کشیدم که در یک شهرستان، چنین وضعیتی وجود دارد.
عباسی خطاب به مدیر بحران مازندران که در جلسه حضور داشت، گفت: رانش زمین درد شهرستان ما است و از سیل و زلزله خطرناکتر است.
وی همچنین به اهمیت هفته درختکاری اشاره کرد و گفت: این هفته باید برای کویر باشد، اما در مازندران باید درختبانی داشته باشیم و پروژههای مرتبط انجام شود.
این نماینده مجلس تأکید کرد که اگر مانعی پیش بیاید، باید به فرماندار و مقام قضایی اطلاع دهید تا اعتبار برگشت نخورد و هدف اصلی حاکمیت، رضایتمندی مردم نسبت به حاکمیت است.عباسی در ادامه از مدیران خواست که جلوی ویلاسازان گردنکلفت را بگیرند.
وی همچنین تأکید کرد: باید قانون را به نفع مردم تفسیر کنید، به ویژه در مواردی که چوبانی فقط خدا را دارد و در تخریب منازل آنها قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: خسارتی که در حال حاضر وجود دارد، اگر در روز اول مدیریت میشد، هزینه بسیار کمتری داشت و در خصوص ریلباس نیز از طریق وزیر و مدیر عامل پیگیر خواهد بود.
کاهش ناوگان ریلباس در سوادکوه
دادستان سوادکوه، محمد باقری نیز به مشکلات موجود در حمل و نقل ریلی اشاره کرد و گفت: اعضای شورای تأمین باید در قطار ورود پیدا کنند تا مسافران در ریلباس شهرستان بر روی زمین نشینند.
وی اظهار کرد: قبل از شیوع ویروس کرونا، شهرستان سوادکوه دارای ۳ ریلباس بود، اما پس از بحران کرونا، این تعداد به یک ریلباس کاهش یافته و ریلباس موجود به تهران رفته و دیگر برنگشته است.
باقری تأکید کرد: اگر لازم است، مدیر راهآهن استان را به شهرستان دعوت کنیم تا مشکلات موجود را بررسی و راهحلهایی برای بهبود وضعیت حمل و نقل ریلی در سوادکوه ارائه دهد.
حجت الاسلام سیدمهدی جعفری امام جمعه پلسفید با اشاره به سالروز گرامیداشت حماسه ۹ دی گفت: یکی از شگردهای دشمنان آن است که حماسه ۹ دیماه به فراموشی سپرده شود.
حجت الاسلام عبدالرحمن رضایی امام جمعه زیرابسوادکوه نیز با اشاره به اهمیت جلسات شورای اداری، گفت: برخیها هستند که نمیخواهند موضوع ۹ دیماه مطرح شود و مقام معظم رهبری سالها درباره فتنه سخن گفتند و به احتمال ادامهداربودن فتنه اشاره کردند.
وی خاطرنشان کرد: برخی در لباس دوست در حال تحریک رئیسجمهور هستند.امام جمعه زیرابسوادکوه اظهار کرد: در فعالیتهای فرهنگی شهرستان حالت گدایی وجود دارد و برای فعالیتهای بزرگ فرهنگی باید همکاری شود.در ادامه جلسه بخشدار مرکزی و بخشدار زیراب به بیان فعالیتهای بخشداریها اشاره کردند.
تکمیل پروژههای نیمهتمام و جذب سرمایهگذار
فرماندار سوادکوه نیز در جلسه شورای اداری شهرستان سوادکوه با اشاره به اینکه مدیران ادارات و نهادها تا زمانی که مسؤولیت دارند، نظم، انضباط و اخلاق اداری را رعایت کنند، گفت: همه مدیران در خارج از وقت اداری باید آماده به کار باشند و مأموریت و مرخصی مدیران با هماهنگی فرمانداری باشد و ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از حضور مهمان استانی و کشوری به دبیرخانه شورای تأمین و فرمانداری اطلاعرسانی شود.
رمضان پاریاو، افزود: ادارات و نهادها در پاسخ به مکاتبات دقت و سرعت داشته باشند و ورود و خروج و جذب و تخصیص اعتبارات شهرستانی، استانی و ملی از شاخصهای ارزیابی مدیران است.
وی خاطرنشان کرد: تکمیل پروژههای نیمهتمام و جذب سرمایهگذار مورد تأکید و اولویت استاندار است و رفع موانع از وظایف ما است تا به رونق منجر شود و بخش خصوصی چندبرابر بخش دولتی آمادگی سرمایهگذاری دارد.پاریاو اطهار کرد: برای جامعه هدف و نیازمند جامعه راسا مدیر برای حل مشکلات پیگیر باشد.
وی، افزود: رفع تداخلات اراضی اولویت اصلی من است و مجوز ماده ۲۳ برای مدیریت فاضلاب شهرهای سوادکوه توسط نماینده مجلس پیگیری شود.
فرماندار سوادکوه با بیان اینکه شهرک صنعتی شورمست یا حضور وزیر و کارشناس و مدیران استانی به نتیجه نرسید، اظهار کرد: در شهرک صنعتی حقوق مالکانه وجود دارد و روی توسعه شهرک برنامهریزی کنیم.
پاریاو، افزود: مدیران برای حضور در نمازجمعه تکلیف دارند و مقدمه پاسخگویی به مردم است و مردم راحتتر هستند که به جای مراجعه به اداره در نمازجمعه ملاقات کنند.
پاریاو، گفت: بخشداران و شهرداران نیازسنجی کنند و مشکلات را احصا و تکمیل کنند.فرماندار سوادکوه، گفت: گزارشی از خسارت زلزله در سوادکوه نداشتیم.