کد خبر : 1748
تاریخ خبر : 1404/05/26
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران مازندران

پرداخت ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران مازندران

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه امسال بیش از ۸۱ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی خریداری شد، گفت: تاکنون نزدیک به ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران پرداخت شده است.

به گزارش نسیم آوا به نقل از فارس، محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران امروز یک‌شنبه ۲۶ مردادماه در حاشیه جلسه تخصیص سهمیه گندم کارخانجات آرد استان مازندران طی شهریورماه در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: امسال بیش از ۸۱ هزار تن گندم از کشاورزان مازندرانی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۸۰ درصد مطالبات گندم‌کاران پرداخت شده است، افزود: میزان پرداختی انجام‌شده بالغ بر یک‌هزار و ۳۲۶ میلیارد تومان است.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران به جزئیات پرداختی‌ها اشاره کرد و گفت: کشاورزانی که تا پایان خردادماه محصول خود را تحویل مراکز خرید داده‌ و اسناد مربوطه در سامانه بانک عامل ثبت شد، تاکنون ۹۰ درصد مطالبات خود را دریافت کرده‌اند.

رمضانی با اعلام اینکه حویل‌دهندگان گندم در بازه زمانی اول تا ۲۱ تیرماه، ۷۵ درصد مطالبات خود را دریافت کرده‌اند، تصریح کرد: کشاورزانی که از ۲۲ تیر تا ۲۱ مرداد محصول خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند نیز تاکنون ۵۰ درصد مطالبات خود را دریافت کردند.

وی به موضوع مدیریت شبکه توزیع آرد و الزام ثبت فروش و خروج آرد از کارخانه در سامانه اشاره کرد و گفت: با توجه به مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هرگونه جابجایی آرد خارج از سامانه، به منزله قاچاق تلقی خواهد شد و کارخانجات و شرکت متولی حمل مکلف به رعایت دقیق این مقررات هستند.
سرپرست اداره کل غله مازندران با بیان اینکه کیفیت آرد تولیدی و میزان رضایتمندی نانوایان از عملکرد کارخانه‌ها، به طور مستقیم در تخصیص سهمیه گندم یارانه‌ای به کارخانجات تأثیر خواهد داشت، یادآور شد: کارخانه‌هایی که بتوانند کیفیت مطلوب‌تر و پاسخگویی بهتری ارائه دهند، سهم بیشتری از گندم یارانه‌ای دریافت خواهند کرد.
رمضانی اضافه کرد: کارخانجات آرد در خط مقدم پاسخگویی به خبازان قرار دارند و باید براساس تصمیمات متخذه شماره تماس مستقل در اختیار خبازان استان قرار گیرد.

وی با اشاره به تعیین حداقل میزان ذخیره‌سازی آرد در انبارهای کارخانجات در راستای اجرای مصوبات پدافند غیرعامل، گفت: طبق تصمیمات اتخاذشده هر کارخانه موظف است به طور میانگین آرد مورد نیاز حداقل ۳ تا ۴ روز تولید خود را ذخیره کرده و معادل ۱.۵ روز تولید را به صورت کیسه‌گیری‌شده در انبار نگهداری کند تا از بروز اختلال در تأمین نیاز نانوایان جلوگیری شود.