به گزارش نسیم آوا , محمد مدانلو فرماندار جویبار در بازدید از مرکز خرید دانه روغنی کلزا, طی گفت و گو با کشاورزان , چالشهای پیش روی آنان را مورد بررسی قرار داده و بر پیگیری و ارائه راهکارهای لازم جهت رفع موانع خرید و تسهیل امور تاکید کرد.
عبدالله رحیمی مدیر جهاد کشاورزی جویبار، در حاشیه این بازدید اظهار داشت: امسال سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا در جویبار با 30 درصد افزایش نسبت به سال گذشته، به 720 هکتار رسیده است.
وی افزود: تاکنون حدود 30 تن کلزا بر اساس نرخ مصوب و دستورالعملهای سازمانی از کشاورزان خریداری شده است و این روند در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
رحیمی در ادامه به زمان مناسب برداشت کلزا اشاره کرد و گفت: بهترین زمان برداشت، هنگامی است که 80 تا 90 درصد دانههای غلافهای ساقه اصلی و شاخههای اولیه به رنگ قهوهای و تیره برسند. رطوبت دانه کلزا در زمان برداشت باید حداکثر 14 درصد باشد و بهتر است برداشت در ساعات 10 صبح تا 5 بعد از ظهر انجام شود تا از کپکزدگی دانه جلوگیری شود.
به گزارش نسیم آوا, بازگشایی مرکز خرید دانه روغنی کلزا در جویبار، گامی مهم در جهت حمایت از کشاورزان و توسعه کشت دانههای روغنی در این شهرستان می باشد.