کد خبر : 1333
تاریخ خبر : 1403/11/16
درس قرآن در آموزش و پرورش جدی گرفته شود / انس با قرآن راه مبارزه با آسیب های اجتماعی است

درس قرآن در آموزش و پرورش جدی گرفته شود / انس با قرآن راه مبارزه با آسیب های اجتماعی است

نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر اینکه درس قرآن در آموزش و پرورش جدی گرفته شود، گفت: هرجا قرآن و روحانیت هستند آسیب‌های اجتماعی کمتر است، این یک راه رفته است، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی در کشورهای غربی هم هست اما ما راه خودمان را داریم و می‌رویم.

به گزارش نسیم آوا، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در گردهمایی شورای هماهنگی و گسترش
 فعالیت های قرآنی استان مازندران با حضور اعضای کارگروه‌های تخصصی، اظهار کرد: اگر کاری کنیم که درد در وجودمان پیدا شود خود به خود به‌دنبال دوا می‌رویم مشکل این است که درد هنوز پیدا نشده و قرآن در بین ما مهجور است‌.

وی افزود: از اینکه مازندران ما در حوزه فعالیت‌های قرآنی درخشیده خدا را شاکریم و از زحمات همه اشخاص یا نهادهایی که وضع فعلی قرآنی ما به برکت زحمات آنان بوده تشکر داریم.

آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: اگر بخواهد استان فعال باشد باید مرکز استان فعال شود، این شورا که فعال شود تمام چرخ‌دنده‌ها فعال می‌شوند پس اینجا را باید جدی بگیریم که قبلش آن پنج کارگروه باید کار خود را جدی انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: دلمان می‌خواهد که کار را جدی و با سوز و حرارت انجام دهیم، ممکن است بسیاری از جاها با فعالیت‌های قرآنی آشنا نباشند، یعنی از نظر انعکاس وضعیت خودمان به بالا ضعف داریم.

عضو مجلس خبرگان رهبری دعوت از مسئولان ارشد دست‌اندرکار امورات قرآنی را راهکار موثری دانست و از نبود اهتمام کافی در این زمینه گلایه کرد و گفت: هر جا قرآن و روحانیت هستند آسیب‌های اجتماعی کمتر است، این یک راه رفته است، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی در کشورهای غربی هم هست اما ما راه خودمان را داریم و می‌رویم، نور هر کجا باشد با ظلمات مقابله می‌کند.

این مسئول همچنین بر لزوم توجه به بحث برگزاری مستمر جلسات شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی، برگزاری کارگروه‌ها، پیگیری مصوبات شورا حداکثر تا سه ماه، ارزیابی از شورای قرآن شهرستان‌ها، ارائه گزارش، تکثیر جلسات تفسیر قرآن و پیگیری و اجرای سند چشم‌انداز قرآنی استان تاکید کرد‌.

وی بیان کرد: یکی از چیزهایی که خیلی مهم است آموزش و پرورش است، جامعه هدف ما داوطلبان هستند و الزامی وجود ندارد اما درس قرآن در آموزش و پرورش باید جدی گرفته شود، بچه‌های ما باید قرآن را یاد بگیرند و قرآن خواندن را بلد باشند و عادت کنند، ان‌شاالله قرآن و اهل بیت (ع) شفیع ما باشند.