کد خبر : 1240
تاریخ خبر : 1403/10/17
جویبار پایتخت کشتی دنیا است

جویبار پایتخت کشتی دنیا است

فرماندار جویبار گفت: این شهرستان نه تنها یک روستا یا شهر کوچک نیست، بلکه به عنوان پایتخت کشتی دنیا شناخته می‌شود و باید ظرفیت این شهرستان به درستی به کارگیری شود.

به گزارش نسیم آوا, محمد مدانلو جویباری بعدازظهر یکشنبه در مراسم معارفه خود که در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جویبار که با حضور قاسم عزیززاده گرجی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، سرپرست اداره کل سیاسی و انتخابات و مدیران شهرستانی برگزار شد، اظهار امیدواری کرد: با همدلی و وفاق و با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های پیدا و پنهان در جهت تحقق چشم انداز سیاست‌های کلی نظام و برنامه‌های هفتم توسعه خدمت کند.

فرماندار جدید جویبار خاطرنشان کرد: جویبار نه تنها یک روستا یا شهر کوچک نیست بلکه فراتر از نگاه تنگ نظرانه برخی، پایتخت کشتی دنیاست و همگان باید به دیده احترام به جوانان و ورزشکاران، مربیان و مدال آوران به ویژه افتخارآفرینان المپیک سر تعظیم فرود آورند.

وی مطالبه حداکثری مردم جویبار را علاوه بر تکمیل مجموعه ورزشی ۵ هزار نفری، حضور موثرتر مربیان سازنده در کنار ورزشکاران در مسابقات بین المللی عنوان کرد.

محمد مدانلو در ادامه به اهداف و برنامه‌های خود به عنوان میثاق نامه با مردم در اولین روز کاری اشاره کرد و گفت: زندگی قانون باورهاست و انسان به عنوان اشرف مخلوقات باید برای رسیدن به این مقام الهی پایبند به اصول و ارزش‌ها، اخلاق و مردمداری و قانونمداری باشد.

وی با اشاره به اینکه مردم ما لایق بهترین زندگی با کمترین آسیب‌ها و دل نگرانی‌ها در سایه اقتدار امنیت و رشد اقتصادی هستند، افزود: باور دارم که دولت بدون پشتوانه مردم نمی‌تواند کاری انجام دهد.
فرماندار جدید جویبار با بیان اینکه جویبار در کنار بهره‌مندی از ظرفیت گردشگری دریا می توانیم از مزایای دست نخورده اقتصاد دریا محور نیز برخوردار شود،خاطرنشان کرد: به گفته کارشناسان بیش از ۹۵ درصد ظرفیت ساحل مازندران بلااستفاده مانده و فقط ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی ایران به دریا اختصاص دارد و این میزان باید طی سال‌های آتی افزایش یابد.وی با اشاره به صنعت بازیافت و فراوری آن گفت: این صنعت می‌تواند در زمینه حل مشکلات پسماند در استان با مشارکت مردم موفق عمل کند و استقرار صنایع تبدیلی وابسته و ساماندهی واحدهای ضایعاتی که هم اکنون باعث انباشتی از آسیب‌ هاست می‌تواند علاوه بر افزایش اشتغال، رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.
مدانلو با بیان اینکه جویبار در زمینه توسعه صنعت گردشگری که به عنوان سومین صنعت درآمدزای دنیا بعد از نفت و خودرو است، تصریح کرد: این شهرستان دارای ظرفیت‌های بیشماری بوده که نیازمند تبیین و سند راهبردی گردشگری جویبار بر اساس سه هدف اشتغال زایی، درآمدزایی و ارزآوری مورد انتظار است.
مدانلو از بخشداران، شهرداران دستگاه‌های متولی از جمله میراث فرهنگی، ورزش و جوانان و جهاد کشاورزی خواست با تشکیل کارگروه گردشگری شهرستان بزودی شاهد تبیین برنامه مناسب برای توسعه صنعت گردشگری باشیم.
وی با اشاره به اینکه جویبار عرصه کارآموزی برای افراد فاقد تجربه و رزومه سازی نخواهد بود، گفت: معتقد به گفتمان شایسته سالاری، تخصص و پایبندی به راهبرد مورد نظر رئیس جمهور محترم بوده و مخالف حضور افراد فاقد تجربه مدیریتی با تخصص مربوطه هستم.
مدانلو با بیان اینکه شرایط امروز ادارات شهرستان در برخی حوزه‌های زیربنایی مطلوب مردم نیست، اظهار کرد: روزمرگی آفتی است که باید رفع شود و ارزیابی ما در ماندن یا نماندن در مسند مسؤولیت، داشتن برنامه عملیاتی است که همه مدیران باید تا پایان بهمن ماه, برنامه کاری سال آینده اداره خویش را در قالب بودجه عملیاتی با پیوست اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به فرمانداری ارائه کند.
وی در خصوص حوزه راه و راکد بودن پروژه‌های نیمه کاره محورهای مواصلاتی که باعث بروز حوادث تلخ جاده‌ای در چند سال اخیر شده و نزد افکار عمومی به جاده مرگ تعبیر شده است، افزود: نارضایتی عمومی زیادی از نحوه پیگیری و انجام درست و اصولی ماموریت‌ها وجود دارد که باید مدیرکل محترم راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به سرعت به این موضوع رسیدگی کند.

فرماندار جویبار خاطرنشان کرد: تقویت شرکت‌های دانش بنیان برای حمایت از جوانان نخبه، احداث مراکز رشد و به کارگیری ظرفیت‌های هوش مصنوعی به عنوان انقلاب صنعتی چهارم در حوزه کسب و کار و انرژی پاک و تجدید پذیر برای حل ناترازی انرژی به ویژه برای واحدهای صنعتی، حل مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی، جذب اعتبارات اشتغال به ویژه برای جوانان روستایی و بسیاری از مسائل به زمین مانده مدنظر می‌باشد که به زودی در قالب جلسات تخصصی با استفاده از نظر متخصصان و کارشناسان به آن می‌پردازیم.