به گزارش نسیم آوا, حسین ایزدی در مراسم افتتاحیه کارگاه سفالگری یاسر فکوری ضمن تبریک هفته و روز ملی مازندران و روز پرستار, از اجرای ۲ هزار و ۲۰۰ برنامه در این هفته خبر داد و گفت: آنچه که خستگی ما را از بین برده و به ما شعف و شادی میبخشد، افتتاحیه کارگاههایی است که حاصل دسترنج ید قوی و قدرتمند صنعتگران است.
وی با اشاره به ثبت خانه کشتی در جویبار افزود: پایتخت کشتی کشور باید تسری یافته و به عنوان پایتخت کشتی جهان شناخته شود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه سفالگران جویبار مهر اصالت یونسکو را دریافت کرد ولی مظلومانه و غریبانه با بضاعت مالی خود سفال سنتی را تولید میکند، اظهار کرد: این صنعتگران نیازمند حمایت مادی و معنوی همه مسئولان و مردم هستند.
وی تصریح کرد: باید با حمایت از صنایع دستی و درخشش صنعتگران، هویت اصلی و اصالت خود را حفظ کنیم.ایزدی خاطرنشان کرد: شرکتهای وابسته و هلدینگ جهت صادرات میتوانند بسیار کمک کار صنعتگران باشند.
ایزدی از فعالیت ۸ تا ۱۲ هزار هنرمند در سطح استان خبر داد و گفت: با حمایت از رشتههای اصالتدار و بومی مثل سفال و آموزش به نسل نوجوان و خردسال در محیطهای دانشآموزی و دانشگاهی میتوانیم از منسوخ شدن این رشتهها جلوگیری کنیم.
وی اظهار کرد: شهرستان جویبار با داشتن هنرمندان قابل و توانمندی همچون چینی ساز و کارگاههای فعال باید به عنوان شهر سفال ثبت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران بیان کرد: شهرستان جویبار علاوه بر صنعتگران موفق و قوی، ظرفیتهای فراوانی در صنعت گردشگری و توسعه سرمایهگذاری و جاذبههای گردشگری نیز دارد.
ارسال دیدگاه