فرماندار جویبار در گفت و گو با پایگاه خبری نسیم آوا, با اشاره به اینکه سطح زیر کشت توت فرنگی در این شهرستان از ۲۷۰ هکتار در سال گذشته به ۳۰۰ هکتار در سال جاری افزایش یافته است، گفت: پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تن توت فرنگی از مزارع جویبار روانه بازار مصرف شود.
محمد مدانلو افزود: این شهرستان در تولید محصول توت فرنگی رتبه دوم را در استان دارد.
وی با بیان اینکه کشت توت فرنگی در جویبار از حالت سنتی به سمت صنعتی و نیمه صنعتی در حرکت است، تصریح کرد: اکنون ۱۰۰ درصد کشت ها به صورت گلخانهای انجام میشود.
وی با بیان اینکه ۵۱۸ بهرهبردار جویباری در زمینه کشت توت فرنگی فعالیت میکنند، خاطرنشان کرد: این کشاورزان با استفاده از نایلون کشی و پیش رس کردن محصول، هزینههای مازاد تولید را جبران میکنند.
مدانلو با اشاره به اینکه این محصول علاوه بر رونق تولید کارگران زیادی را مشغول به کار کرده است، گفت: از چندین استان کشور برای مراحل کاشت، داشت و برداشت به این شهرستان مراجعه میکنند.
وی با اشاره به حمایت کامل از سرمایهگذاران که قصد راهاندازی واحدهای صنعتی تبدیلی دارندگفت: ظرفیتهای زیادی برای ایجاد این صنایع وجود دارد.
به گزارش نسیم آوا, از یک بوته توت فرنگی تا سه مرحله میتوان برداشت کرد و متوسط برداشت آن در هر هکتار ۱۰ تن است. همچنین طبق بررسیهای صورت گرفته قیمت توت فرنگی نوبرانه در بازار استان به کیلویی یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال تا ۲ میلیون ریال میرسد.توت فرنگی نخستین میوه پرطرفدار بهاری است که برداشت آن از ۲۰ اسفند ماه شروع شده و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد.
ارسال دیدگاه