گزارش: معصومه مریخ طارسی
به گزارش نسیم آوا؛ سید نرگس هاشمی پطرودی کارآفرین شهرستان جویبار در حوزه گردشگری در گفت و گو با پایگاه خبری نسیم آوا می گوید؛ متولد ۱۳۴۴ و اهل یکی از روستاهای جویبار هستم. در ۱۶ سالگی ازدواج کردم و در مشهد ساکن شدم. ۲۹ سال در مشهد داخل آپارتمان زندگی میکردم. چهار فرزند دارم و تحصیلاتم را بعد از ۱۹ سال که دخترم دانشجو بود به صورت شبانه ادامه داده و در رشته کامپیوتر با معدل ۱۹/۷۵ بدون آزمون در دانشگاه پذیرفته شدم.
۱۳ سال پیش پدرم را از دست دادم و خداوند بعد از ۸ ماه دختر دلبندم را نیز که دانشجو بود در اثر تصادف از من گرفت و تنها شدم.۵ هزار متر زمین از پدر خدابیامرزم به من رسید. آن زمان در مشهد زندگی میکردم. آنقدر که عاشق گل و گیاه بودم از همان موقع هر زمان که به مازندران میآمدم نهالی میکاشتم یادم میآید اولین نهال اینجا را مادرم کاشت که او هم سادات بود.تنها راه خلاص شدن از درد از دست دادن عزیزانم را زنده نگه داشتن نام و یاد آنها دانستند و تصمیم گرفتم زمینی را که از پدرم به ارث بردم را آباد کرده و با خدمت به مسافران یاد و نام آنها را زنده نگه دارم.
این منطقه دو مزیت منفی دارد هم آبش شور است هم خاکش و به دلیل نزدیکی به دریا سطح آبش بالاست. همه میگفتند اینجا آب شور است خاک شور است مگر درخت میشود؟! اما من ثابت کردم که اگر بخواهیم هر کاری انجام شدنی است کم کم کاشت نهال را افزایش دادم همراه با کارگر بیل میزدم، نقاشی میکردم، بنایی و باغبانی میکردم و به هر سختی که بود اینجا را آباد کردم.به دلیل استفاده از ماشین سنگین گواهینامه پایه یک نیز گرفتم.
در حال حاضر خانه مسافر مائده برای استراحت مسافران و گردشگران، عکس با لباس سنتی، برگزاری مراسمات تولد و عقد و.. قابل استفاده است و با پیگیری آقای نژادابراهیم رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان جویبار موفق به دریافت مجوز نیز شدهام.هدف من اشتغال جوانان منطقه است، زنان روستایی در اینجا مشغول به کار شده و صنایع دستی خود را در این مکان به فروش برسانند از مسؤولان میخواهم مرا حمایت کنند.
محسن نژادابراهیم رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان جویبار نیز در این زمینه با بیان اینکه این شهرستان دارای دو خانه مسافر میباشد، گفت: شهرستان جویبار به دلیل نزدیکی به دریا و ساحل و دارا بودن ظرفیتهای فراوان هنرمندان جویباری در رشتههای مختلف انشاالله با استفاده از سرمایهگذاران و حمایت های مسؤولان بتوانیم گردشگری را در شهرستان جویبار رونق داده و مسافرین بیشتری را به این شهرستان جذب نماییم.
به گزارش نسیم آوا؛ خواستن، توانستن است حتی در زمین شوره زار



ارسال دیدگاه