به گزارش نسیم آوا ، مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اعلام این خبر گفت: شهرستان جویبار با دارا بودن ۱۰ هزار و ۱۹۰ هکتار شالیزار، سالانه ۷۰۵۴۲ تن شلتوک با احتساب کشت مجدد و رتون برداشت میکند.
عبدالله رحیمی با اشاره به مزایای استفاده از بانک نشا، اظهار داشت: صرفهجویی در هزینههای تهیه نشا و تولید برنج، افزایش راندمان تولید در واحد سطح، بهکارگیری متخصصان بخش کشاورزی برای تهیه و تولید نشاء سالم و عاری از آفت و بیماری، و صرفهجویی در میزان بذر مصرفی در واحد سطح از جمله مزایای این روش است.
وی با تأکید بر اهمیت آمادگی بخشهای مربوط به ماشینآلات و مراکز جهاد کشاورزی در ایام کشت برنج، خاطرنشان کرد: ۲۲۵ دستگاه نشاکار در این شهرستان برای تسهیل فرآیند نشای برنج به کشاورزان خدمات ارائه میدهند.
رحیمی بیان داشت: در روش نشاکاری سنتی، در زمان کندن نشا از خزانه و انتقال آن به زمین اصلی، به نشا آسیب وارد میشود که در روش مکانیزه این مشکل وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در پایان ابراز امیدواری کرد که با استفاده از روشهای نوین در کاشت برنج، صرفهجویی در زمان، افزایش بهرهوری نیروی کار و کاهش هزینههای تولید در راستای تولید پایدار به کار گرفته شود.
ارسال دیدگاه