به گزارش نسیم آوا, دکتر حمیدرضا تقوی رئیس انجمن علمی طب فیزیکی توانبخشی شاخه مازندران در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این سمینار با همکاری انجمن علمی طب توانبخشی ایران در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) برگزار میشود، گفت:
استئو آرتریت زانو و کمردرد، اینترونشن در درمان کمردرد، تازههای دارو درمانی در استئو آرتریت و تازههای درمان فیزیکی در کمردرد از محورهای این سمینار میباشد.
وی افزود: متاسفانه اکثر اختلالات اسکلتی عضلانی که مردم به آن مبتلا میشوند، معمولاً با ناتوانی به مراکز درمانی مراجعه مینمایند در حالی که اگر ما بتوانیم ریز فاکتورهایی که موجب اختلالات اسکلتی عضلانی است را شناخته و نسبت به برطرف کردن این ریز فاکتورها اقدام نماییم، اصلاً بیماری اسکلتی عضلانی ایجاد نمیشود.
تقدی تشخیص درست و درمان صحیح بیماری را بسیار مهم دانست و افزود: معمولاً ییماران به دلیل دیدگاههای مختلفی که مراکز درمانی دارند یا خوددرمانی که خود بیمار انجام میدهد، تحت درمان صحیح قرار نمیگیرند.
وی اظهار کرد: بیماری اسکلتی عضلانی اگر به خوبی درمان نشود، در سنین بالاتر منجر به ناتوانی میشود.
رئیس انجمن علمی طب فیزیکی توانبخشی مازندران با اشاره به اینکه اکثر بیماران با درد ریشههای عصبی و درد پا به مراکز درمانی مراجعه میکنند؛ عنوان کرد: این آمار در ایران نگران کننده است در حالی که این مسئله در آمریکا زیر یک درصد میباشد.
وی خاطرنشان کرد: در دنیا ۸۵ درصد از بیماران با کمردرد ساده به پزشک مراجعه میکنند در حالی که در ایران ۸۵ درصد از بیماران با دردهای ریشهای و عصبی و وقتی که ناتوان شدند به مراکز درمانی مراجعه میکنند.
تقوی تصریح کرد: مردم میتوانند با مراجعه به موقع به مراکز درمانی، سن واقعی سلامتی خود را تا ۲۵ سال کاهش دهند.
وی شایعترین نوع کمردرد را کمردرد ساده مکانیکال ذکر کرد و افزود: متاسفانه افراد با این نوع کمردرد کمتر به پزشک مراجعه کرده و عمده بیماران با درد ریشهای و عارضهدار به مراکز درمانی مراجعه مینمایند.
رئیس انجمن طب فیزیکی توانبخشی مازندران با بیان اینکه هدف ما افزایش ظرفیت عملکردی بیمار میباشد، اظهار کرد: باید سطح توانمندی بیمار را افزایش داده تا بیمار با توجه به سن و ظرفیت خود به زندگی ادامه دهد.
وی شایعترین علت درد در انسان را بعد از سردرد کمردرد نام برد و افزود ایعترین نوع کمردرد کمردرد ساده میباشد و اگر شگیری و درمان نشود منجر به ناتوانی و دردهای ریشهای میشود.
تقوی در خصوص پیشگیری از کمردرد به انعطاف پذیری عضلات با ورزشهای کششی، بالا بردن قدرت عضلات و ورزش هوازی اشاره کرد و گفت: با روزی نیم ساعت پیادهروی تند میتوانیم ظرفیت هوازی خود را بالا ببریم.
ارسال دیدگاه